Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946128

Amistoso (RC) 730946128 Información oficial sobre el partido 730946128 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Vike's Team Alineación oficial del equipo 'Vike's Team' en el partido 4 - 2 atletic bonarea Alineación oficial del equipo 'atletic bonarea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vike's Team Alineación oficial del equipo 'Vike's Team' en el partido 1 - 5 atletic bonarea Alineación oficial del equipo 'atletic bonarea' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vike's Team

Goles Goles

  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Bernhard Wakolbinger encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Pere Lluís Carbonell anotar per a Vike el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Vike sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Pedro García Ferreros va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Vike va ser Franco Cavilli.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vike va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Sáiz Pérez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Víctor Manuel Zuleta de Vike gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Vike va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Franco Cavilli en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Quesada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pere Lluís Carbonell va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Pere Lluís Carbonell de Vike va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

atletic bonarea

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Lionel Melville va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 73, quan Reiner Kefer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Nils Baert de atletic no va ser gol per ben poc.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Achmed Wesley va fer una jugada per la banda esquerra, però Florian Déniaud va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del atletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lawrence Tembo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El atletic creava perill des de la dreta al minut 51, però en Florian Déniaud, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Andrei Butcaru desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Alberto Clarís va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei Butcaru de atletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.