Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730946105

Amistoso (Int.) 730946105 Información oficial sobre el partido 730946105 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Caduferos CF Alineación oficial del equipo 'Caduferos CF' en el partido 2 - 2 Bestim Alineación oficial del equipo 'Bestim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caduferos CF Alineación oficial del equipo 'Caduferos CF' en el partido 3 - 0 Bestim Alineación oficial del equipo 'Bestim' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caduferos CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Badreddine Fedlawi de Caduferos empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Caduferos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 63 Lier Irasuegi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Caduferos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lier Irasuegi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Irelu Arroitaonaindia de Caduferos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Aaron Gumà al minut 52 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Irelu Arroitaonaindia va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Pablo Epalza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Bestim

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): El Bestim era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Zdzisław Kot va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Wolfgang Koidl per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Zdzisław Kot va estar a punt de posar per davant a Bestim amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jake Litjens va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimir Minev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zdzisław Kot de Bestim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.