Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944642

Amistoso (Int.) 730944642 Información oficial sobre el partido 730944642 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 5 - 1 US Noddy 32 Alineación oficial del equipo 'US Noddy 32' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 6 - 0 US Noddy 32 Alineación oficial del equipo 'US Noddy 32' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Objetivo 10

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lluís Fargas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Objetivo es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Andrii Kozenko va donar a Objetivo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Objetivo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jeremiah Monaco augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Hassan Mahmoud va incrementar l'avantatge de Objetivo amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Objetivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Haritz Samur progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Objetivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Vífill Óskarsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Al minut 15, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Hassan Mahmoud de Objetivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hassan Mahmoud de Objetivo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Haritz Samur per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aymeric Bossu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Troy Johnson-Lisle.

US Noddy 32

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Noddy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marien Grelet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Juan Notario, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Franck Buchy no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86 en Yannick Jeanne va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.