Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730944601

Amistoso (Int.) 730944601 Información oficial sobre el partido 730944601 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 4 - 0 Troglodyytit Alineación oficial del equipo 'Troglodyytit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 2 - 0 Troglodyytit Alineación oficial del equipo 'Troglodyytit' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badía Fútbol Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Bogdan Stančić va donar a Fútbol un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Vanni Cesaro la va rematar Jordi Mateos Cabeza amb una magnífica volea que va fer pujar per a Fútbol el 2 - 0.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Fútbol va obtenir un penal al minut 71, que va llançar a la perfecció Rieks Brackx. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bogdan Stančić es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Humbertinho Pockszevnicki va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Jorge Duarte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Fritz Rutschi gairebé va marcar per a Fútbol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Troglodyytit

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Troglodyytit van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Henry Hellman va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Vilho Vääriskoski quasi aconsegueix empatar per Troglodyytit al minut 40, però Taito Keisala va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vilho Vääriskoski de Troglodyytit es va guanyar la targeta groga merescudament.