Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730943673

Amistoso 730943673 Información oficial sobre el partido 730943673 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido 3 - 4 Full and beer Alineación oficial del equipo 'Full and beer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido 6 - 2 Full and beer Alineación oficial del equipo 'Full and beer' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSC HUESCA

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jure Šunić de Sporting va aconseguir igualar el partit al minut 37, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Dmitriy Dralov va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Sporting: 2 a 4 al minut 68.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Lambert van Bijsterveldt, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Andre de Assunção va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Pallars de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ionuţ Minciunescu de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.

Full and beer

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Full va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mangal Dias, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ariel Okrasiński que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Abdelqaoui Maleh va anar directament als peus de Tibalt Artolain que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Full l'avantatge per 1 - 3. Ariel Okrasiński en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Florian Andert va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 1 - 4 per a Full.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Florian Andert de Full no va ser gol per ben poc.