Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941906

Amistoso (Int., RC) 730941906 Información oficial sobre el partido 730941906 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

pelotari Alineación oficial del equipo 'pelotari' en el partido 4 - 1 Pumas Cancún FC Alineación oficial del equipo 'Pumas Cancún FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
pelotari Alineación oficial del equipo 'pelotari' en el partido 9 - 1 Pumas Cancún FC Alineación oficial del equipo 'Pumas Cancún FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelotari

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Flynn Houssière, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan pelotari va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de César Zarzosa des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): pelotari va augmentar la diferència quan 赵 (Zhao) 东鉴 (Dongjian) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): pelotari va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 赵 (Zhao) 东鉴 (Dongjian) va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Flynn Houssière gairebé va marcar per a pelotari des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Nastasio Manjon Díaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Moncho.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nastasio Manjon Díaz de pelotari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pumas Cancún FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cancún va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manuel Huicab, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 41 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Uakusi Báez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.