Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730941322

Amistoso (Int.) 730941322 Información oficial sobre el partido 730941322 en Hattrick

10.04.2024 06:45:00

vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido 3 - 2 Unstoppables Rhinos F.C Alineación oficial del equipo 'Unstoppables Rhinos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido 5 - 1 Unstoppables Rhinos F.C Alineación oficial del equipo 'Unstoppables Rhinos F.C' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vasolechecongalletas

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Passat el minut 28 de joc, Kyungkeun Yo facilitava les coses al vasolechecongalleta amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Javier Pacheco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. vasolechecongalleta es posava per davant!
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 58 gràcies a la jugada de Javier Pacheco, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Kyungkeun Yo va entorpir al marcador d'en Ferdynand Olesiński per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kyungkeun Yo va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Supakit Jamsri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a vasolechecongalleta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elmo Antonio De la Garza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El vasolechecongalleta ho intentava per la dreta per mitjà de Kyungkeun Yo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Unstoppables Rhinos F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de David Florian va anar directament als peus de Adam Veuillet que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Adam Veuillet que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en David Florian que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Rhinos F.C quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alfonso Calcena va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Martin Ogle va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Adam Veuillet al minut 59 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rhinos F.C, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Ove Solgaard va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Martin Ogle quasi aconsegueix empatar per Rhinos F.C al minut 65, però Phí Tịnh Đạo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.