Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730938089

Amistoso (Int.) 730938089 Información oficial sobre el partido 730938089 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

Les Eléphants Alineación oficial del equipo 'Les Eléphants' en el partido 5 - 3 Four Cats Alineación oficial del equipo 'Four Cats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Les Eléphants Alineación oficial del equipo 'Les Eléphants' en el partido 6 - 1 Four Cats Alineación oficial del equipo 'Four Cats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Eléphants

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Kylian Hillion de Eléphants va aconseguir igualar el partit al minut 19, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Kylian Hillion de Eléphants empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pierre-Arnaud Thibaut de Eléphants aconseguir un gol al minut 56 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jean-Rémi Perrotte va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Kylian Hillion va incrementar l'avantatge de Eléphants amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sacha Escot! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pierre-Arnaud Thibaut va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Sacha Escot va marxar per velocitat al minut 90 i va fer una passada de la mort a Pierre-Arnaud Thibaut, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jocelyn Saulny de Eléphants va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Four Cats

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mihajlo Perović arribés a peus de Jami Tepsa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Four el 0 - 1.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Maik Rechberg va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 24 de joc. Cristian Carrau es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 150 Minuto 81 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Four sembla que dona bons resultats perquè al minut 81, Bakir Hodžić va escurçar la diferència a 4 a 3 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Bakir Hodžić va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Célestin Bardet no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tyrone Weston de Four amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.