Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730936922

Amistoso (Int., RC) 730936922 Información oficial sobre el partido 730936922 en Hattrick

10.04.2024 10:15:00

Real Makedonija Alineación oficial del equipo 'Real Makedonija' en el partido 5 - 3 GOLD FERRANDUEL Alineación oficial del equipo 'GOLD FERRANDUEL' en el partido
5 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 8
4 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 2 / 6
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
4 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
41 % Posesión 45' 59 %
46 % Posesión 90' 54 %
Normal Táctica Atacar por bandas Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13
Real Makedonija Alineación oficial del equipo 'Real Makedonija' en el partido 5 - 3 GOLD FERRANDUEL Alineación oficial del equipo 'GOLD FERRANDUEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Makedonija Alineación oficial del equipo 'Real Makedonija' en el partido 3 - 4 GOLD FERRANDUEL Alineación oficial del equipo 'GOLD FERRANDUEL' en el partido
Tiene suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,1 % 56,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Makedonija

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Risto Kolev va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Risto Kolev facilitava les coses al Makedonija amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Makedonija va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 44 Maldin Berdalli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Makedonija va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ljube Terziev va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Risto Kolev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Makedonija.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Makedonija ho intentava per la dreta per mitjà de Stefche Pejchinovski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Viktor Mishevski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Risto Kolev de Makedonija la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stevcho Zabaznoski de Makedonija amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maldin Berdalli de Makedonija va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GOLD FERRANDUEL

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gabriel Poncela que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eudon Balentziaga va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): DRESS van mostrar una bona compenetració quan al minut 67 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Eudon Balentziaga va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): DRESS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Isaac Millaret va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Juan Vargas Morales, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Juan Vargas Morales va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Luis Fernando Galaín va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Luis Fernando Galaín quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Joel Xatruch va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Joel Xatruch va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Javier Imaz.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Manuel Ángel Tossal, el jugador de DRESS va ser expulsat al minut 34.