Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934596

Amistoso (Int., RC) 730934596 Información oficial sobre el partido 730934596 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

FC NovaStalker Alineación oficial del equipo 'FC NovaStalker' en el partido 3 - 0 turbios CF Alineación oficial del equipo 'turbios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC NovaStalker Alineación oficial del equipo 'FC NovaStalker' en el partido 3 - 0 turbios CF Alineación oficial del equipo 'turbios CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC NovaStalker

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jan Uter de NovaStalker aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Jan Uter va augmentar l'avantatge de NovaStalker a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NovaStalker a 3 - 0. Konrad Ehn va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): NovaStalker va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Klaas Stockerl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benno Polzhofer.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): NovaStalker va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Klaas Stockerl en un 1 contra 1 amb el porter Benno Polzhofer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El NovaStalker ho intentava per la dreta per mitjà de Marvin Stefan Fuernsinn, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jan Uter de NovaStalker va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wolfgang Fenkel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Klaas Stockerl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

turbios CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de turbios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hardy Ising va sortir per sobre el travesser.