Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934513

Amistoso (RC) 730934513 Información oficial sobre el partido 730934513 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 6 - 1 Zierbo Taldea Alineación oficial del equipo 'Zierbo Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F.C. Almogàvers' en el partido 5 - 0 Zierbo Taldea Alineación oficial del equipo 'Zierbo Taldea' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almogàvers

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Bogdan Szurek s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enrique Álava, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pau Marpons es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CAT va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Suárez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, CAT va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mike Ringsborg, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Mike Ringsborg de CAT va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eduard 'Sega Dancer' Segărceanu es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kim Bonafini per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tino Enengl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Onésimo Mansilla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Szurek de CAT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pau Marpons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zierbo Taldea

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del Zierbo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Carlos Villaescusa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.