Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934184

Amistoso (Int.) 730934184 Información oficial sobre el partido 730934184 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido 0 - 2 ESSR50 Alineación oficial del equipo 'ESSR50' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido 2 - 3 ESSR50 Alineación oficial del equipo 'ESSR50' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vendaval F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Vendaval va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benjamin Simone ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Vendaval va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vladislav Mikhnev en un 1 contra 1 amb el porter Pierre-Alain Sanson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pierpaolo Pennacchietti va marxar de Andrej Stević en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Vendaval van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Florian Knaus de Vendaval es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 75, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Benjamin Simone hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pierre-Alain Sanson. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Reza Ahmadi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Knaus de Vendaval amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ESSR50

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, ESSR50 es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Abdelmouqaddem Charchouri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, ESSR50 va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Globi Beusch.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vendaval. La jugada d'estratègia del ESSR50 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Flavian Reversat va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Andrej Stević va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Olivier Chesnay va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.