Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730934127

Amistoso (Int.) 730934127 Información oficial sobre el partido 730934127 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

FC DecaSport Alineación oficial del equipo 'FC DecaSport' en el partido 1 - 3 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC DecaSport Alineación oficial del equipo 'FC DecaSport' en el partido 0 - 5 Catalunya Boys Alineación oficial del equipo 'Catalunya Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC DecaSport

Goles Goles

  • 110 Minuto 78 (Gol de falta): Una falta al minut 78 va proporcionar un lliure directe al DecaSport. Vic Schauvliege va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandre Van Goethem de DecaSport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Catalunya Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador de Catalunya Andreas Krennmayer va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 21 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Luis Sanz López de Catalunya va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Catalunya augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Luis Sanz López es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3, Luis Sanz López de Catalunya va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Juan Colarte va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Óscar Giménez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Colarte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sasindu Gemunu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Orel Dichter després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stoffel De Brouwer va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Ben-Zion Mizrahi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stoffel De Brouwer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Catalunya van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 86 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Luis Sanz López, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Luis Beltrán va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Rūdolfs Lāčplēsis. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Sanz López de Catalunya es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.