Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730933552

Amistoso (Int., RC) 730933552 Información oficial sobre el partido 730933552 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

86er Moorhasen Alineación oficial del equipo '86er Moorhasen' en el partido 3 - 2 VAR Guyana Alineación oficial del equipo 'VAR Guyana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
86er Moorhasen Alineación oficial del equipo '86er Moorhasen' en el partido 2 - 0 VAR Guyana Alineación oficial del equipo 'VAR Guyana' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

86er Moorhasen

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Moorhasen una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Willfried Messingschlager, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 64.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Reinhold Loewenklau va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Moorhasen.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Reinhold Loewenklau de Moorhasen va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Reinhold Loewenklau va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Moorhasen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Frank Wittmaack va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Holter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frank Wittmaack va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant David Holter va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Moorhasen va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Reinhold Loewenklau la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Willfried Messingschlager va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moorhasen.

VAR Guyana

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kojo Abbey quedar desmarcat i marcar per a VAR G al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Clement Agyenim va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mac Jacobs era fer passades de llarga distància. Al minut 25 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Clement Agyenim però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ketan Rastogi va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Clement Agyenim, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ketan Rastogi de VAR G va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.