Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932908

Amistoso (Int., RC) 730932908 Información oficial sobre el partido 730932908 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Barrioska Alineación oficial del equipo 'Barrioska' en el partido 5 - 3 London CATS Alineación oficial del equipo 'London CATS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Barrioska Alineación oficial del equipo 'Barrioska' en el partido 4 - 3 London CATS Alineación oficial del equipo 'London CATS' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,4 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrioska

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Shtilian Búchvarov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Barrioska empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Felipe Morera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Barrioska se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 54 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sergio Camisa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dani Fenoll ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Barrioska es posava per davant 4 a 3.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Barrioska a 5 - 3. Dölf Stoffel va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Barrioska van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sergio Camisa no va ser gens encertat.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Pedro Salazar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

London CATS

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el London va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Luc Jetté, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): London van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 43, quan Luc Jetté va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Jorge Luis Mora que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): London va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Simo Parikka va quedar-se sol davant el porter Antonio Ripollés, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Zainul Baig va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): London va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Ripollés va desviar el xut final de Simo Parikka després d'una sèrie de rebots i molta confusió.