Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730932154

Amistoso (Int., RC) 730932154 Información oficial sobre el partido 730932154 en Hattrick

10.04.2024 18:25:00

AguiasStaMaria Alineación oficial del equipo 'AguiasStaMaria' en el partido 5 - 0 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
AguiasStaMaria Alineación oficial del equipo 'AguiasStaMaria' en el partido 7 - 0 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
Tiene mala suerte 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AguiasStaMaria

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Pedro Soares va donar a AguiasStaMaria un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Oswaldo Sorondo va incrementar l'avantatge de AguiasStaMaria amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pedro Soares, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a AguiasStaMaria.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Horácio Alves es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Ataíde Soares va marcar al minut 90 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Eleutério Arruda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AguiasStaMaria.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Pedro Soares, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarragona Lions

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Mamlyuk Kuntaev va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Péter Bakos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tarragona va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Inocêncio Olímpia es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chrisostomos Trachanas de Tarragona es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Chrisostomos Trachanas de Tarragona es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 38.