Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930840

Amistoso (Int.) 730930840 Información oficial sobre el partido 730930840 en Hattrick

10.04.2024 06:30:00

Sport Cantidad Alineación oficial del equipo 'Sport Cantidad' en el partido 2 - 4 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sport Cantidad Alineación oficial del equipo 'Sport Cantidad' en el partido 0 - 4 Caballero Templario Alineación oficial del equipo 'Caballero Templario' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Cantidad

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Cantidad aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Hendrik Biberich va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sugar Tamang la va rematar Bimal Tamang amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cantidad el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Bimal Tamang de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 200 Minuto 56 (Ocasión de falta): Cantidad va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 56, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Bimal Tamang de Cantidad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pieter-Paul Wenders de Cantidad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caballero Templario

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Juan Santolalla donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Quan passaven 27 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Caballero. En Geofrey Okot va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Zinovi Mit'ko va augmentar l'avantatge de Caballero a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Passaven 78 minuts quan en Geofrey Okot va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Osvaldo Botussi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zinovi Mit'ko no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Zinovi Mit'ko quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Osvaldo Botussi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zinovi Mit'ko de Caballero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.