Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930817

Amistoso (Int.) 730930817 Información oficial sobre el partido 730930817 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido 2 - 2 Lucchirpool Alineación oficial del equipo 'Lucchirpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Autocid4ever F.C Alineación oficial del equipo 'Autocid4ever F.C' en el partido 3 - 2 Lucchirpool Alineación oficial del equipo 'Lucchirpool' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autocid4ever F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Iván Caldentey va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 75. Lastur Barenaga, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Luis Pecina va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Ramon Benacloch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ramon Benacloch de Autocid4ever va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lucchirpool

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lucchirpool va ser finalitzada des de l'esquerra per Humbert Hersch al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Humbert Hersch va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lucchirpool que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Giuseppe Giaquinto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.