Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730930341

Amistoso (Int.) 730930341 Información oficial sobre el partido 730930341 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Real Olimpia Alineación oficial del equipo 'Real Olimpia' en el partido 1 - 1 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Olimpia Alineación oficial del equipo 'Real Olimpia' en el partido 2 - 1 los ilustres c.f. Alineación oficial del equipo 'los ilustres c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,7 % 10,1 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Olimpia

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Olimpia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Milivoje Radisavljević en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giulio Fiandino va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Lampros Keryniotis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jan Börjesson va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Franklin Alberto Castillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lorenzo Iannello de Olimpia es va guanyar la targeta groga merescudament.

los ilustres c.f.

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ilustres va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Federico Maiellaro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Tănase Perju quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Nickolas Serra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ilustres va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Otsalar Elizabera va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leoš Řičánek després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gian Luigi Campisi va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Gian Luigi Campisi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nickolas Serra, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): ilustres va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 67, quan Otsalar Elizabera va quedar-se sol davant el porter Gian Luigi Campisi, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nickolas Serra de ilustres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.