Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730929668

Amistoso (Int.) 730929668 Información oficial sobre el partido 730929668 en Hattrick

09.04.2024 18:30:00

FC Bulltown Patriots Alineación oficial del equipo 'FC Bulltown Patriots' en el partido 1 - 2 Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 4
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
1 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 2
0 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
61 % Posesión 90' 39 %
Normal Táctica Normal
FC Bulltown Patriots Alineación oficial del equipo 'FC Bulltown Patriots' en el partido 1 - 2 Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bulltown Patriots Alineación oficial del equipo 'FC Bulltown Patriots' en el partido 2 - 0 Lekutrasto Alineación oficial del equipo 'Lekutrasto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bulltown Patriots

Goles Goles

  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Patriots va reduir el marcador al minut 75 a 1 - 2 quan Bonolo Olerile va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Lezama va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Bonolo Olerile va estar a punt d'empatar per a Patriots quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ruperto Maior va desviar la pilota a l'últim instant.

Lekutrasto

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patriots. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dennis Breddin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lekutrasto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 19.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dennis Breddin, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Rujano quasi marca en una jugada assajada de córner que Quique Morera havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 225 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Enrique Rujano va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Luis Enrique Jáuregi de Lekutrasto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Plamen Lishkov de Lekutrasto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Plamen Lishkov va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Lekutrasto va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.