Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730928562

Amistoso (Int.) 730928562 Información oficial sobre el partido 730928562 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Alimoche F.C. Alineación oficial del equipo 'Alimoche F.C.' en el partido 2 - 0 Las Bolas de Riemann Alineación oficial del equipo 'Las Bolas de Riemann' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Alimoche F.C. Alineación oficial del equipo 'Alimoche F.C.' en el partido 5 - 0 Las Bolas de Riemann Alineación oficial del equipo 'Las Bolas de Riemann' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alimoche F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Alimoche prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Mauro Martínez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Jesús Martínez de Alimoche va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Rames! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Pablo Ezquer gairebé va marcar per a Alimoche des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sergio Rames va rematar alt.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Alimoche ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Gaston Rageor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Alimoche van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Rames, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Gaston Rageor de Alimoche gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gaston Rageor va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juan Quijanopeinado, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Raúl López-Mingo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Martínez de Alimoche es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Las Bolas de Riemann

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Lee Meldrum va ser clau en la jugada d'atac de Riemann al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Andy Kennington, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Clifford Sherman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.