Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926308

Amistoso 730926308 Información oficial sobre el partido 730926308 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

arroyitos Alineación oficial del equipo 'arroyitos' en el partido 4 - 0 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arroyitos Alineación oficial del equipo 'arroyitos' en el partido 3 - 0 la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arroyitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a arroyitos va ser Alberto del Arroyo.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Álvaro Gutiérrez-Calderón va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 61 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a arroyitos i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 73 minuts de joc. Mentre en Álvaro Gutiérrez-Calderón el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): arroyitos va augmentar la diferència quan Víctor Ramírez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Alberto del Arroyo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de arroyitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Batista Etxaondo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Víctor Ramírez del arroyitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Álvaro Gutiérrez-Calderón va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): arroyitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Buenaventura en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Chanteiro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Alberto del Arroyo de arroyitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Batista Etxaondo.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Batista Etxaondo de arroyitos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 71.

la perla de andalucia c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de andalucia, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Neil Gazier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Aguilar de andalucia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.