Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926282

Amistoso (Int.) 730926282 Información oficial sobre el partido 730926282 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido 4 - 1 FC CENTRINO DUO Alineación oficial del equipo 'FC CENTRINO DUO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido 8 - 0 FC CENTRINO DUO Alineación oficial del equipo 'FC CENTRINO DUO' en el partido
Es un cenizo 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HODEITXIKI

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a HODEITXIKI va ser Gilbert Morson.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Òscar Turull va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de HODEITXIKI a 3 - 0. Tim Stålnacke va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gilbert Morson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a HODEITXIKI.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Darío Yubano va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): HODEITXIKI per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Òscar Turull va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CENTRINO. La jugada d'estratègia del HODEITXIKI per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gerónimo Díaz de Pimienta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Gerónimo Díaz de Pimienta de HODEITXIKI gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gilbert Morson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC CENTRINO DUO

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Mateusz Wilski va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kajetan Kleinschmidt, que no va fallar i va marcar el 4 - 1.