Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926251

Amistoso (Int.) 730926251 Información oficial sobre el partido 730926251 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 6 - 0 Energie Kopfnuss Alineación oficial del equipo 'Energie Kopfnuss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 4 - 0 Energie Kopfnuss Alineación oficial del equipo 'Energie Kopfnuss' en el partido
Tiene suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxia Celeste

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 2 una excel·lent centrada de Marco Bartnicki va arribar a Guillermo Mañueco, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Galaxia va aconseguir el 2 - 0 quan George Ologeanu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jochen Weber va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Jochen Weber va augmentar l'avantatge de Galaxia a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Galaxia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jochen Weber va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Jochen Weber va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En George Ologeanu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diego Romero Gutiérrez per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adrian Sesle va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Guillermo Mañueco una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Adrian Sesle va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Energie Kopfnuss