Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926187

Amistoso (RC) 730926187 Información oficial sobre el partido 730926187 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

FC Viacha Alineación oficial del equipo 'FC Viacha' en el partido 3 - 0 Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Viacha Alineación oficial del equipo 'FC Viacha' en el partido 3 - 0 Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido
Tiene un resultado normal 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Viacha

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 39 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Edelbert Watzer llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Viacha va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edelbert Watzer des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Óscar Villariño va augmentar l'avantatge de Viacha a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Óscar Villariño del Viacha ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Léon Goosens va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Viacha.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Alexandru Cicio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Viacha va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Jorge Ramos Brugarolas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Garnica al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Holger Schäfer-Budimir va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Holger Schäfer-Budimir de Viacha es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Villariño de Viacha es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Léon Goosens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Superapache

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Francisco Abitera va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gian Luigi Zerbi, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Sergio Manuel Núñez Chacón es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Abain Sorarun de Superapache va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Núñez de Superapache va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Núñez de Superapache va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".