Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925995

Amistoso (Int.) 730925995 Información oficial sobre el partido 730925995 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Argos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argos C.F.' en el partido 0 - 1 Annone Calcio Alineación oficial del equipo 'Annone Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argos C.F.' en el partido 1 - 1 Annone Calcio Alineación oficial del equipo 'Annone Calcio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Luis Esaís va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Argos van sortir al contraatac al minut 42, però Alan Alçiçek va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bernd Hiermer, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Argos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Bengt-Ola Öhrhult va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Felipe Posch va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Argos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Antonio Magri va fer una magnífica aturada al minut 89, tot i el bon llançament de falta de Luigino Cardonati.

Annone Calcio

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pierpaolo Gasbarri arribés a peus de Micah Holding, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Annone el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Annone va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nicasi Banchs va desviar el xut final de Angelo Foà després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vincenzo Allotta al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 41 per Vincenzo Allotta va anar a parar a la creueta.