Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925579

Amistoso (Int., RC) 730925579 Información oficial sobre el partido 730925579 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 6 - 1 Yangon's Finest Alineación oficial del equipo 'Yangon's Finest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 6 - 0 Yangon's Finest Alineación oficial del equipo 'Yangon's Finest' en el partido
Tiene un resultado normal 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Mondariz

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Corria el minut 30 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nuno Manuel Simões, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Steagua va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nuno Manuel Simões va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, Steagua va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Serra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Raphael da Silva va anar directament als peus de Octavian-Radu Ţuca que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Serra va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jean-Marie Delaive es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Hipólito 'El Colo' Pistarelli per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tamir Arviv va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Nuno Manuel Simões gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tamir Arviv va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Serra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Yangon's Finest

Goles Goles

  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Karl Campbell-Muir era molt més ràpid que el defensa David Eulate. Al minut 89, el jugador de Yangons va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.