Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925288

Amistoso (RC) 730925288 Información oficial sobre el partido 730925288 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 7 - 4 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 10 - 0 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco Saguntino

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Saguntino va ser Márk Polgár.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Saguntino, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Enzo Di Piero per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Saguntino va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 32 Valentin Băhnăreanu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Saguntino s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Ingolf Thomas per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 135 Minuto 60 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Dino Someda de Saguntino va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 5 - 3.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. František Lipianec es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Pedro Guerradell sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de Saguntino a 7 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Dino Someda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Óscar María Blanco va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Dino Someda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar María Blanco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Demba Diaité de Saguntino es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Demba Diaité de Saguntino es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

L'H

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): LH van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 22, quan Ilie Ştefan va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 29 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de LH. Koldo Madero el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de 裕明 (Hiroaki) 河合 (Kawai) que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 64 a 5 - 4 gràcies al bon llançament de lliure directe de Koldo Madero, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ilie Ştefan va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 74. En 裕明 (Hiroaki) 河合 (Kawai) va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Lars Gunnar Måner amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.