Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923024

Amistoso (Int., RC) 730923024 Información oficial sobre el partido 730923024 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Tikiblo16 Alineación oficial del equipo 'Tikiblo16' en el partido 1 - 0 Töre SK Alineación oficial del equipo 'Töre SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tikiblo16 Alineación oficial del equipo 'Tikiblo16' en el partido 2 - 0 Töre SK Alineación oficial del equipo 'Töre SK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tikiblo16

Goles Goles

  • 121 Minuto 108 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bernardo Scrima, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tikiblo16 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 108.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En 洪 (Hong) 成耀 (Chengyao) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Alberto Estébanez Murillo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tikiblo16.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Tikiblo16 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 哈 (Ha) 敬新 (Jingxin) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Tikiblo16 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bernardo Scrima va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ingo Vallin.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Las Heras Pérez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Töre SK

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Töre va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Martin Carlsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Töre, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Julien Soudais va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Shine Zin Htet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Töre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mikko Kulomaa va desviar el xut final de David Piller després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Töre va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 96, quan Arvid Sörensson va quedar-se sol davant el porter Mikko Kulomaa, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arvid Sörensson de Töre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shine Zin Htet.
  • 512 Minuto 113 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Arvid Sörensson de Töre per doble groga al minut 113.