Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922224

Amistoso (Int., RC) 730922224 Información oficial sobre el partido 730922224 en Hattrick

10.04.2024 16:30:00

Svedi Alineación oficial del equipo 'Svedi' en el partido 1 - 4 stoned guys Alineación oficial del equipo 'stoned guys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Svedi Alineación oficial del equipo 'Svedi' en el partido 0 - 7 stoned guys Alineación oficial del equipo 'stoned guys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svedi

Goles Goles

  • 100 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Bernhard Egedal anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ejgil Lemming va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Bernhard Egedal, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

stoned guys

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Daniel Raguenel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a stoned.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Óscar Goicoechea va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Daniel Raguenel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daniel Raguenel de stoned l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pablo Forcades va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): stoned va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Daniel Raguenel va quedar-se sol davant el porter Jess Hougaard, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Daniel Raguenel de stoned va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Baltanás es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.