Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730920767

Amistoso (Int.) 730920767 Información oficial sobre el partido 730920767 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 2 - 4 Diavoli Rossi FC Alineación oficial del equipo 'Diavoli Rossi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 2 - 4 Diavoli Rossi FC Alineación oficial del equipo 'Diavoli Rossi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,5 % 67,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mojitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Mojitos prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Pau Hortal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Enrique Tello de Mojitos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ovidiu Meleg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Mojitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José María Talvas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Enrique Tello una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Danilo Terruzzi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Pau Hortal va servir per deixar enrere el gegant Hansjochen Pohlheim al minut 79, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pau Hortal va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Danilo Terruzzi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Pau Hortal va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Gutiérrez Barreda de Mojitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Gutiérrez Barreda va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Mojitos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ovidiu Meleg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Diavoli Rossi FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Manolo Patricelli va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 39.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Diavoli van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 75, quan Ohto Sahlstedt va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): Amb 88 minuts jugats, Hansjochen Pohlheim de Diavoli va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Gianni Cipollone va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Ohto Sahlstedt va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manfred Wahl després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Jiménez Zotes va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Gianni Cipollone de Diavoli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.