Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919532

Amistoso (Int., RC) 730919532 Información oficial sobre el partido 730919532 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Poniente F.C. Alineación oficial del equipo 'Poniente F.C.' en el partido 8 - 1 FC Barcelona '1899' Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona '1899'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Poniente F.C. Alineación oficial del equipo 'Poniente F.C.' en el partido 6 - 0 FC Barcelona '1899' Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona '1899'' en el partido
Tiene suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poniente F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Theofilos Alexandratos va donar a Poniente un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): El gol de falta de Theofilos Alexandratos sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 29 i ampliar l'avantatge de Poniente a 2 - 0.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Noud Vincken la va rematar Theofilos Alexandratos amb una magnífica volea que va fer pujar per a Poniente el 3 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Augusto Puche es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Remi Solano de Poniente va fer un bon esprint per escapar-se de Dumitru Niculescu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 5 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Poniente va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Román Porras des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 en Alejandro Gutiérrez Gasset va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Pedro Capó podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 7 - 1 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Poniente va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Remi Solano va poder fer el 8 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Roberto Carlos Menéndez de Poniente gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Augusto Puche. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roberto Carlos Menéndez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Augusto Puche de Poniente va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Barcelona '1899'

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Rafael Lanzol va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Barcelona va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Ole Laub però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Barcelona, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ovidiu Neica va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Lanzol de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.