Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730918443

Amistoso (Int.) 730918443 Información oficial sobre el partido 730918443 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Hooligans F.C. Alineación oficial del equipo 'Hooligans F.C.' en el partido 2 - 2 Villa Elisa Strikers Alineación oficial del equipo 'Villa Elisa Strikers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hooligans F.C. Alineación oficial del equipo 'Hooligans F.C.' en el partido 3 - 0 Villa Elisa Strikers Alineación oficial del equipo 'Villa Elisa Strikers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hooligans F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): Després de 77 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Hooligans, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ermin Dedič de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Esa Sirainen va marcar el 2 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hooligans va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de George Tocuţ, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Apat Mariñelarena! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Apat Mariñelarena quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Apat Mariñelarena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hooligans.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en George Botezatu va rematar alt.

Villa Elisa Strikers

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 54, quan Ismael Velilla va posar els visitants Strikers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Strikers el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Elvio Paiva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Herminio Morel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ismael Velilla de Strikers es va guanyar la targeta groga merescudament.