Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917873

Amistoso (Int.) 730917873 Información oficial sobre el partido 730917873 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Les Pedrusques C.F Alineación oficial del equipo 'Les Pedrusques C.F' en el partido 6 - 0 Alicompton Alineación oficial del equipo 'Alicompton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Pedrusques C.F Alineación oficial del equipo 'Les Pedrusques C.F' en el partido 3 - 0 Alicompton Alineación oficial del equipo 'Alicompton' en el partido
Tiene bastante suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Pedrusques C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Pedrusques prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en David Barazzetti va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Pedrusques va augmentar la diferència quan David Barazzetti no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Federico De Felice va incrementar l'avantatge de Pedrusques amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Federico De Felice va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): Federico De Felice de Pedrusques va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Giovanni Bindi que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 90 una excel·lent centrada de Jost Cornu va arribar a Giovanni Bindi, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Giovanni Bindi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Gilberto de Jesús Vacca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Federico De Felice de Pedrusques gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Federico De Felice. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Barazzetti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Barazzetti de Pedrusques va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Alicompton

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ronaldo Costa va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): Després de 83 minuts, Tesifonte Boixaderas va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Markel Amaia el va poder desviar a córner.