Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917364

Amistoso (Int.) 730917364 Información oficial sobre el partido 730917364 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

FC Bewegungslegasthenie Alineación oficial del equipo 'FC Bewegungslegasthenie' en el partido 6 - 1 U. D. Las Carencias Alineación oficial del equipo 'U. D. Las Carencias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Bewegungslegasthenie Alineación oficial del equipo 'FC Bewegungslegasthenie' en el partido 7 - 0 U. D. Las Carencias Alineación oficial del equipo 'U. D. Las Carencias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bewegungslegasthenie

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Philipp Knoth entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bewegungslegastheni, un peu providencial d'en Herbert Lehner va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bewegungslegastheni a 2 - 0. Herbert Lehner va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bogdan Gołąb, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Bewegungslegastheni.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Hermannus van Furth la va convertir en gol amb un remat de cap en Bogdan Gołąb tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 65 el marcador es va actualitzar: 4 - 1.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Markus Sauer es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bewegungslegastheni van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Philipp Knoth va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Franz Leeb va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bewegungslegastheni.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Philipp Knoth, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Stefan Zauner, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Herbert Lehner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cristian Pellicer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 61 podia haver acabat en gol, però Cristian Pellicer va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hrvoje Svjetlanović de Bewegungslegastheni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U. D. Las Carencias

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Hades Berdía va pentinar un córner cap al segon pal que Fabián García Huidobro va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 32, quan un error defensiu va deixar Hades Berdía completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.D. Car va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hades Berdía, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Georg Kohn va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Nemanja Selkić.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Navarro de U.D. Car la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.