Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730916650

Amistoso (Int., RC) 730916650 Información oficial sobre el partido 730916650 en Hattrick

10.04.2024 19:20:00

Pabandom Iš Naujo Alineación oficial del equipo 'Pabandom Iš Naujo' en el partido 2 - 4 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Pabandom Iš Naujo Alineación oficial del equipo 'Pabandom Iš Naujo' en el partido 2 - 7 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pabandom Iš Naujo

Goles Goles

  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Edis Zubrauskas de Pabandom va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Pabandom per la dreta va donar com a resultat un gol de Liudas Tonkevičius al minut 72 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jovitas Nykštelis va enviar un xut des de 40 metres al minut 14, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Imants Birznieks va fer al minut 71 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mairūnas Razumauskas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Hansas Jacinas de Pabandom va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Depor USA

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Depor prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Oscar Cornez.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Emilio Gorgoji va augmentar l'avantatge de Depor a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Procopio Negro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Emilio Gorgoji de Depor va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jovitas Nykštelis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Depor al minut 16.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Abdonas Zacharukas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Boris Vöhrum, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.