Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914991

Amistoso (Int.) 730914991 Información oficial sobre el partido 730914991 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 2 - 2 Sporting Enkhuizen Alineación oficial del equipo 'Sporting Enkhuizen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 4 - 1 Sporting Enkhuizen Alineación oficial del equipo 'Sporting Enkhuizen' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Baganes

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, Dhiraj Shah va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Athletic amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Kenneth Petrusi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salvatore Coriandoli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Salvatore Coriandoli va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Athletic va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gaspar Selves la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kenneth Petrusi va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Salvatore Coriandoli, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Sporting Enkhuizen

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de Enkhuizen Simon Juban va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Yakup Evşen de Enkhuizen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Roel Bessels quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Marlon Black quasi marca en una jugada assajada de córner que Alessandro Ercolano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Simon Juban. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Simon Juban va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sébastien Rous després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Göktan Özerdal va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Mathurin Le Bret va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Göktan Özerdal va aconseguir desviar el seu xut a córner.