Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914186

Amistoso (Int.) 730914186 Información oficial sobre el partido 730914186 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

CSC BB Alemania Alineación oficial del equipo 'CSC BB Alemania' en el partido 7 - 3 He-Man BK Alineación oficial del equipo 'He-Man BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
CSC BB Alemania Alineación oficial del equipo 'CSC BB Alemania' en el partido 9 - 0 He-Man BK Alineación oficial del equipo 'He-Man BK' en el partido
Tiene mala suerte 9.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSC BB Alemania

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Isaac Velásquez de Alemania va demostrar les seves habilitats al minut 37 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): Alemania no perdien la fe, i al minut 41 del partit, Gerome Brunner va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Zé Figueiredo de Alemania va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del He-Man. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fedor Calame la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Alemania es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 3 arribava al minut 47.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alemania pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rodrigo Escarramad va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alemania van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fedor Calame va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 3 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alemania va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Nabazkoze progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Christopher Cederblom va fer una magnífica aturada al minut 30, tot i el bon llançament de falta de Rodrigo Escarramad.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Rodrigo Escarramad quasi empata el partit al minut 38, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Cino Finetti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Christopher Cederblom va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

He-Man BK

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Abd El Hafeez Atrees va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tomas Granlind, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Lars-Mikael Vikhult va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Aarón Faura va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a He-Man.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lars-Mikael Vikhult de He-Man va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.