Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914084

Amistoso (Int.) 730914084 Información oficial sobre el partido 730914084 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 7 - 0 Pihlaka Ameerika esindus Alineación oficial del equipo 'Pihlaka Ameerika esindus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 6 - 0 Pihlaka Ameerika esindus Alineación oficial del equipo 'Pihlaka Ameerika esindus' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teiponcitos United

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 en Gian Luigi Sordo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Riku Koljander podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Noelio Marín es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de Teiponcitos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rok Vovko augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Teiponcitos va aconseguir el 4 - 0 quan Baltasar Padilla va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rok Vovko va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Teiponcitos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Istomi Munarto va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Teiponcitos va obtenir un penal al minut 75, que va llançar a la perfecció Rok Vovko. 7 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rok Vovko va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dan Păuna va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Atanas Zhelev, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Gian Luigi Sordo de Teiponcitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pihlaka Ameerika esindus

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Azinho Ogilvie de Ameerika va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en John Ross de Ameerika amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Ross de Ameerika va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".