Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730912344

Amistoso (Int., RC) 730912344 Información oficial sobre el partido 730912344 en Hattrick

11.04.2024 01:45:00

El Avechucho centroamericano Alineación oficial del equipo 'El Avechucho centroamericano' en el partido 1 - 4 FC Dietu Alineación oficial del equipo 'FC Dietu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Avechucho centroamericano Alineación oficial del equipo 'El Avechucho centroamericano' en el partido 2 - 0 FC Dietu Alineación oficial del equipo 'FC Dietu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Avechucho centroamericano

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del centroamericano s'esgargamellaven dempeus per esperonar Edgardo Paz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Zdzisław Bedla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de centroamericano.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de centroamericano José Manuel Méndez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Friedrich Weigt. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de centroamericano, Edgardo Paz, col·locà la pilota just a les mans d'en Friedrich Weigt. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Hernán Guillén de centroamericano va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 3.

FC Dietu

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Steffen Thurner que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Léandre Cuny va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Zdzisław Bedla per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En René Colomb va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nedim Baer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nedim Baer de Dietu es va emportar una amonestació al minut 114 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Dietu Friedrich Weigt no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Manuel Méndez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Breel Sonder de Dietu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Manuel Méndez en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Walo Zumtobel no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter José Manuel Méndez encara el va fer més i el marcador va situar-se 1 - 4 per a Dietu.