Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730910541

Amistoso 730910541 Información oficial sobre el partido 730910541 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Turneros F. C Alineación oficial del equipo 'Turneros F. C' en el partido 0 - 3 Mangas Diablo Alineación oficial del equipo 'Mangas Diablo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Turneros F. C Alineación oficial del equipo 'Turneros F. C' en el partido 0 - 1 Mangas Diablo Alineación oficial del equipo 'Mangas Diablo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turneros F. C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vadim Hulpoi de Turneros es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jörg Dostthaler.

Mangas Diablo

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Quan passaven 27 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Mangas. En Gaëtan Soler va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gaëtan Soler de Mangas va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 39.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alfredo Rivero Ruiz de Mangas va fer un bon esprint per escapar-se de Xavier Ruiz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tyler Bounds ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Pavel Žoha va estar a punt de posar per davant a Mangas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ibai Etxeberriamendia va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Ibai Etxeberriamendia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vasilică Apetre, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.