Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730909835

Amistoso 730909835 Información oficial sobre el partido 730909835 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Boñiga FC Alineación oficial del equipo 'Boñiga FC' en el partido 1 - 1 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Boñiga FC Alineación oficial del equipo 'Boñiga FC' en el partido 5 - 0 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
Es un cenizo 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boñiga FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 del partit, el jugador Adrián Olivos de Boñiga va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Boñiga va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Enrique Pardo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Boñiga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro Curiel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andreas Hartbom.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Boñiga Samuel Plattner quasi va assolir l'empat al minut 50 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, 杨 (Yang) 振隆 (Zhenlong) va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Málaga C. F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Marcos Nicomedes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Robert Moriscot ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Anton Checher va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gavino Soppelsa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.