Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730909705

Amistoso 730909705 Información oficial sobre el partido 730909705 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

The SpecialOne Alineación oficial del equipo 'The SpecialOne' en el partido 5 - 0 Borsho F.C. Alineación oficial del equipo 'Borsho F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The SpecialOne Alineación oficial del equipo 'The SpecialOne' en el partido 2 - 0 Borsho F.C. Alineación oficial del equipo 'Borsho F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The SpecialOne

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Sergio Albero va donar a SpecialOne un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): SpecialOne va aconseguir el 2 - 0 quan Rafael Pérez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eudosio Feros va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip SpecialOne va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergio Baltanás va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rafael Pérez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Crispín Cermeño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Crispín Cermeño de SpecialOne va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Iban Urduña de SpecialOne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Borsho F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Imbullusqueta quasi marca en una jugada assajada de córner que Geroni Isant havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Terencio Aguado va servir per deixar enrere el gegant Sergio Baltanás al minut 34, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Borsho van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Carmelo Sáez des de l'esquerra va sortir desviat.