Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907479

Amistoso (Int., RC) 730907479 Información oficial sobre el partido 730907479 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Xerez CD Alineación oficial del equipo 'Xerez CD' en el partido 3 - 4 La Borbonica Alineación oficial del equipo 'La Borbonica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Xerez CD Alineación oficial del equipo 'Xerez CD' en el partido 1 - 8 La Borbonica Alineación oficial del equipo 'La Borbonica' en el partido
Tiene suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez CD

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Xerez va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carlos José Gironda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors del Xerez amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 42, deixant Hani Haitham Al-Habsy en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Óscar Huguet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Xerez es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro De Launet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Giménez de Xerez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Borbonica

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Paolo Mazza va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Borbonica va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Massimiliano Manara.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 77, quan Alberto Bivi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Borbonica es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Stefano Paredi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Borbonica va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alberto Bivi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Paolo Mazza va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paolo Malzani va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): El Borbonica va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 60 amb un llançament de falta perillós. En Benjamin Huemer però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Paolo Malzani, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benjamin Huemer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gigi Tabarini.