Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907193

Amistoso (Int.) 730907193 Información oficial sobre el partido 730907193 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 0 - 3 FC Balage Alineación oficial del equipo 'FC Balage' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 4 FC Balage Alineación oficial del equipo 'FC Balage' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comepollilas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Comepollilas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Alberto Hemerando, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

FC Balage

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Balage prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gilles Profil.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Yigael Ben David va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Balage.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Henryk Jagieliński sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 84 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Henryk Jagieliński quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Axel Maltortel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el Balage va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ertuğrul Çoğan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ertuğrul Çoğan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Henryk Jagieliński de Balage va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilles Profil de Balage va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.