Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730901620

Amistoso 730901620 Información oficial sobre el partido 730901620 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Los Raulistas Alineación oficial del equipo 'Los Raulistas' en el partido 1 - 2 Calabardina FC Alineación oficial del equipo 'Calabardina FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Raulistas Alineación oficial del equipo 'Los Raulistas' en el partido 1 - 1 Calabardina FC Alineación oficial del equipo 'Calabardina FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Raulistas

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Raphaël Schnelli, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Raulistas.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Raulistas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bucéfalo Gallach ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Javier Velázquez va estar a punt d'empatar per a Raulistas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lassina Bolly va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En César Ordóñez no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Cáceres de Raulistas es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Calabardina FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Quan passaven 31 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Calabardina. En Vindio Guim va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vindio Guim de Calabardina va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Gerónimo Corella de Calabardina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Vindio Guim va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Evtim Zlatkov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Evtim Zlatkov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Vindio Guim que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jordi Gomar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nestori Haarala de Calabardina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.