Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730901507

Amistoso 730901507 Información oficial sobre el partido 730901507 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido 4 - 0 Charcuterías Puri Alineación oficial del equipo 'Charcuterías Puri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Insurrección F.C. Alineación oficial del equipo 'Insurrección F.C.' en el partido 2 - 0 Charcuterías Puri Alineación oficial del equipo 'Charcuterías Puri' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insurrección F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Axel Yzer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. I.F.C. es posava per davant!
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de I.F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Estruch progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Rubèn Alamegó va augmentar la diferència de I.F.C. a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ugo Lonardi no va poder aturar Filomeno da Seara de I.F.C., que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 56 el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): I.F.C. va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Filomeno da Seara va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Rubèn Alamegó de I.F.C. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): I.F.C. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Gabino Granda des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Axel Yzer de I.F.C. es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubèn Alamegó de I.F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rubèn Alamegó se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Charcuterías Puri

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Puri va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 晃平 (Kohei) 角 (Kaku), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 晃平 (Kohei) 角 (Kaku), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Puri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Àngel Moner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Haritz Bagatza.