Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730901277

Amistoso (RC) 730901277 Información oficial sobre el partido 730901277 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 5 - 6 Majuelos United Alineación oficial del equipo 'Majuelos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 3 - 1 Majuelos United Alineación oficial del equipo 'Majuelos United' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Manchuela

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Manchuela contenien la respiració mentre en Nardo Grés s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Rubén Béiztegui va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 52 de joc. Benito Luttazzi es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Passat el minut 67 de joc, Ildefonso Barba facilitava les coses al Manchuela amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Luis Neruda va estar a punt d'avançar els locals al minut 108 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Francisco Escamilla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Manchuela.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jordi Manel Fabregat de Manchuela va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sedray Hamouchi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Manchuela Luis Maura va intentar enganyar Eggert Wolffsohn amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jóan Hendrik Í Lon de Manchuela anava molt fort i col·locat però Eggert Wolffsohn no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

Majuelos United

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 34 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jens Würtz marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 59 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Juanjo Desvalls de Majuelos marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Hüseyin Ferah que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Francisco Escamilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juanjo Desvalls no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 105, quan en Hüseyin Ferah va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 110 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Peđa Pešić després que el jugador de Majuelos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Majuelos Kutlan Kongar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Escamilla es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jens Würtz de Majuelos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Escamilla en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Majuelos, Alfredo Erarrizaga, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juanjo Desvalls, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francisco Escamilla va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Majuelos i 5 - 6 al marcador.