Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900947

Amistoso 730900947 Información oficial sobre el partido 730900947 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Tutulus Alineación oficial del equipo 'Tutulus' en el partido 2 - 1 Lausanne Alineación oficial del equipo 'Lausanne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tutulus Alineación oficial del equipo 'Tutulus' en el partido 2 - 0 Lausanne Alineación oficial del equipo 'Lausanne' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tutulus

Goles Goles

  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Tutulus Mieczysław Pąśko va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Toma Rusan va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sergiy Sirko va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 43, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tutulus, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergiy Sirko de Tutulus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lausanne

Goles Goles

  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Lausanne va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Javier Amatriain.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lausanne van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Ruiz Correa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Lausanne van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Ignacio Doñapalla des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lausanne va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Josué Pemán Cubillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lausanne va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Pallares, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.