Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900744

Copa 730900744 Información oficial sobre el partido 730900744 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 5 - 2 Inter Zabka FC Alineación oficial del equipo 'Inter Zabka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Mestalla Athletic Alineación oficial del equipo 'Mestalla Athletic' en el partido 8 - 2 Inter Zabka FC Alineación oficial del equipo 'Inter Zabka FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mestalla Athletic

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, José María Trigueros va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francisco Irigay va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del MATH, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 135 Minuto 94 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alfredo Valdovinos va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 2. L'experiència és un grau!
  • 131 Minuto 104 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francesco Losito va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 107 (Gol por el centro): Al minut 107 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Beltranilla, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a MATH.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): MATH va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abel Guilisasti en un 1 contra 1 amb el porter Aymerick Bourreau, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El MATH va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Francesco Losito la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 103 (Ocasión por el centro): En Rafael Beltranilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Inter Zabka FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Amir Rahmanov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Inter.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Marcos Robledillo de Inter va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Delfín Gutiérrez de León. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Louis Walzel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Delfín Gutiérrez de León estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Saturio Emaldi, als 60 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Eguniz de Inter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Rodrigo Amatriain.